Pernille siden 2008

Jeg har optrådt her på siden siden 2008. Elsker stadig at optræde som model. Hvor jeg udstiller mig selv mens jeg enten bliver brugt til sex eller laver analudblokning på mig selv.. måske er jeg lidt syg i hovedet .. det er der sikkert en del der vil hævde.. helt nøgternt er jeg en halvfed halvgammel mand i damelingeri, der elsker anal sex og ser sig selv som en tøs.. at jeg inden i er noget af en tøs har jeg vidst det meste af mit liv.

Tager røven skade af at man bruger kæmpedildoer og buttplugs? Ja det gør den er svaret .. og elsker man både analsex og lidt smerte så kan man næsten ikke undgå at man får et stort røvhul.. og det bliver lidt svært helt at holde tæt.. men det er vel også lidt kinky .. at være lidt fedtet bagi.. og skal man i byen er en tampon i røven en god løsning for en som mig..

Hele 2020 har ikke fungeret ret godt for mig alt hvad der ligner Dating er lukket ned.. så det med at have en legekammerat på besøg.. er nogo.. så her i år har jeg bare fået for lidt tissemand.. Men til gengæld har jeg lidt tid til at være mig selv… ( Pernille ) lave en fotoserie en gang imellem..

Enkelte gange er det lidt på bestilling jeg laver en serie.. andre gange er bare til egen fornøjelse.. som jeg deler med jer andre..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.