Alene hjemme en hel weekend…

Ja en helt weekend alene hjemme .. Så det var tid til at teste nogle af det ideer jeg havde til udstyret til sommerens optagelser.. Der er plads til forbedring.. men ideen fungere nu ret godt. Jeg har en gabestok der kan sættes op på et minutter.. der skal lige laves et par justeringer så er den perfekt..

En af mine venner var her for at hjælpe med at tage fotos. og komme med input.

Det er altid hyggeligt at være nogle stykker om et projekt.. og jeg er da også en villig forsøgs kanin.. og det er da noget der kan tages med i de kommende optagelser på ponygirl.dk

naturligvis har venner da fordele når de kommer her hos mig.. og kan kun gå tilfredse herfra ….

Han havde lidt legetøj med .. som en havde fået købt ved en fejl .. en stor hul plug.. med en diameter på ø 76 mm .. en på stor sag når man tænker op at der er ikke noget der giver sig det mindste..ud over det røvhul det bliver stoppet op i.. Det er lige omkring med jeg maksimalt kan tage af faste objekter..

76 mm hul buttplug

Sel om den er så stor så kan jeg gå med den i længere tid ad gangen.. og med en indvendig åbning på over 50 mm så fri adgang til at lege med min røv..

hvad mon der sker røvhullet når vælger at gå med den gennem længere tid af gangen?

Jeg har altid elsket tanken om at stå i en gabestok med røven strittende og med en gruppe mænd det bare frit kunne kneppe mig..

Pernille klar til fri afbenyttelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *