Hvordan min seksualitet udviklede sig til Extrem analsex !

Jeg har leget med mig selv (røven) siden barndommen. Det er ikke fordi at det er mit eget køn der tiltrækker mig. Det er konen der tiltrækker mig, desværre har hun ikke fantasien til at lege.

Det hele startede som tidligere nævnt, da jeg var en otte-ni år gammel. Vi boede den gang på landet på et mindre landbrug i det jyske. Her var der rig mulighed for at lege uden at man blev overvåget hele tiden. Legen var nok det typiske for drenge røvere og soldater / cowboy og indianer. Det var ikke usædvanlig at vi var en 10 12 stykker der legede sammen, og det var ofte at der blev taget fanger når man legede på den måde. Fangerne blev bundet indtil de blev befriet eller alle fra det andet hold var fanget.

Det skete også jeg legede alene med en kammerat, vi fik den ide at fortsætte legen fanger. På den måde blev jeg hans fange / slave. På en eller anden måde kom der også nylonstrømper og kjole ind i legen, jeg kan ikke helt huske hvem af os der fik ideen, men tror faktisk at det var ham. Det var dog mig der skulle iklædes det. Jeg skulle så være heks og straffes på forskellig måde. Jeg blev som regel bundet så jeg stod foroverbøjet med mine ben spredte. Her kunne jeg så afstraffes med smæk i røven. Værktøjet var her en tynd bambus pind eller en hjemmelavet pisk. Det var dog ikke slut med afstraffelsen. Jeg skulle også have ting op i røven, et forbudt men spændene område at lege med, så en kosteskaft, stearinlys og flasker i forskellige størrelser blev stoppet op røven på mig indtil han mente jeg havde fået nok. Et par gange par gange skulle jeg ligeledes tisse mens jeg var iført nylonstrømper mens jeg stod foran ham så han kunne se strømmen af urin løbe ned af mig. Disse lege forsatte indtil vore veje skiltes et års tid senere, hvor vi flyttede fra egnen.

Dette var nok ved nærmere eftertanke min seksuelle debut.

Efter at vi var flyttet begyndte jeg efter kort tid at iføre mig selv nylonstrømper og dametrusser i det skjulte og lege at jeg var en slem pige. Efter et par år kom onani ind i billedet stadig med strømpebukser på og stearinlys oppe i røven. Jeg begyndte at gå ud med pigerne og fik et seksuelt for hold til det modsatte køn. Selv om jeg havde sex regelmæssig manglede der ligesom noget det var her at sexlegetøj så småt kom ind i billedet, jeg fik købte den første dildo, det blev ret hurtigt til flere forskellige. Den ene større og længere en den anden. En hjemmebygget Fuckingmaskine er det da også blevet til. Den er rent faktisk blevet flittigt brugt af mig. Den kan få mig til at komme, her er det bedst bruge dildoer der ikke er alt for store. Helst i en størrelse der svare til den naturlige. I de senere år er der kommet buttplugs og mange af de så kaldte gaydongs på markedet. Jeg kan tydelig huske at jeg købte den første buttplug, den var bare alt for lille til at jeg rigtig kunne bruge den til noget. En Buttplug under 5 cm i diameter giver mig ikke noget i dag specielt kick. Buttplugs på 7-9 cm finder jeg gode at til længere perioder og kan bruges mens man arbejder eksempelvis på kontoret.

Jeg er i dag gift med en ellers dejlig kvinde. For hende er alt der vedr. analsex et perverst område der bestemt ikke tænder noget på hende. Selv om vi har været gift i mere end 20 år har hun ikke haft lyst til, at prøve meget mere end meget traditionel sex.

Men jeg kan da heldigvis lege lidt selv, hvilket jeg ofte gør. Jeg har altid været fascineret af store dildoer, og der er rigtig mange på markedet, ikke alle finder jeg lige anvendelige.