Pernille som luder

Det krævet lidt ekstra træning at en god luder.. jeg har trænet lidt ekstra den sidste tid.. Je Håber at jeg kan komme igang med et par filmprojekter på Ponygirl.dk og her håber jeg at kunne vise masser af fræk og pervers sex. Men også en masse nye senere med bondage og spanking..

jeg har åbnet en konto for at kunne modtage bidrag for at kunne yde lidt ekstra.. det er der mulighed for at kunne via paypal.. det er lidt dyrt at være Pernille så alle bidrag modtages med kyshånd

Du kan naturligvis også skrive til mig her på bloggen eller sende en email jeg prøver på at besvare alle mails jeg får.

Det er naturligvis også muligt at komme på en sex-date med mig.. og her fungere jeg kun som tøsen..

På Bloggen transgender.dk skriver jeg mere om mig selv uden at jeg helt så meget sex ind over, men på denne side viser jeg lidt mere ekstrem analsex..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.