Historien om butt-plug.dk

Det er ved at være en del år siden jeg lavede denne side. jeg havde tidligere et par sider kørende på god gammeldags html. Men jeg følte at jeg havde behov for noget det var mere enkelt at lave nye sider i og på. ja jeg bruger det lidt som et udstillingsvindue af mig selv, og som en der bruges seksuelt af andre. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker at føle mig brugt som et sexobjekt..

Jeg ikke altid har et kamera der snurrer når jeg har sex. Men er mere end villig til at blive filmet, mens jeg bliver godt og grundigt brugt.. så sammen kan vi sikkert få filmet en masse dejlige klip. Der er ikke meget dominerende over mig.. når jeg smider trusserne.. er jeg ikke anden end en slavetøs.. men det er en helt anden historie..

Mit Brand!

Jeg ser mig selv som hende der, med den lille pik. Det har jeg det ret godt med. Jeg er aldrig sprunget 100 % ud som transseksuel. Mest fordi jeg er lidt for tøset, og ikke tør forlade den sikkerhed, der er i det liv jeg lever..

Ikke desto mindre så er der ved at være ret mange, der kender mig på den anden måde. med røven lige i vejret og den der kæmpe buttplug mast helt i bund.

Det billede har jeg brugt til at brande mig som det jeg er i dag. Det er rigtig at jeg tør tage mod en mand klædt på denne måde.. og at jeg elsker at være genstand for en quickie.. Jeg elsker at gøre mig klar til at modtage en gæst.. alt det der med at lægge makeup og føle sig sexet og lækker .. det er en stor del af det for mig ..

Jo jeg elsker min rolle som tøsen..

Knus fra Pernille